Пред одборницима предлог буџета за 2020: Највише новца за путеве и улице, 65 милиона за Гондолу 


Majsko vreme i danas varljivo: Promenljivo oblačno, a u pojedinim delovima zemlje obilnije padavine              Đedović potpisuje memorandum za projekat fabrike solarnih panela              Danas jedni slave Dan pobede nad fašizmom, a drugi - Dan Evrope              Srednjoškolci koji izaberu dualni model će dobijati od države 5.000 dinara mesečno              Crvene mrlje plutaju Limom              Opština Lučani raspisala poziv za predloge kandidata za opštinska priznanja             

 
Пред одборницима предлог буџета за 2020: Највише новца за путеве и улице, 65 милиона за Гондолу
Trenutno na sajtu: 275       |       Podeli:
04.12.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Председник скупштине општине Чајетина Милоје Рајовић сазвао је за сутра 42. седницу
Општина Чајетина, фото: ГЗС

на којој ће се наћи седам тачака Дневног реда. Једна од најважнијих тачака је предлог одлуке о буџету општине за 2020. 

„Буџет за наредну годину је нешто мањи од овогодишњег који је био око две милијарде. Капитални пројекти чија је реализација у току наставиће се и следеће године. Највећи и набитнији су свакако изградња `Gold Gondole Zlatibor` где би према нацрту буџета требало издвојити 65 милиона, за изградњу Система за пречишћавање отпадних вода на Златибору 63 милиона и за изградњу водовода `Сушичко врело` 30 милиона”, рекао је председник СО Рајовић.

Председник СО Чајетина Миливоје Рајовић

Нацртом предлога инвестиција Општине Чајетина за 2020. планирано је да се издвоји и 117,2 милиона за изградњу Рециклажног дворишта „Широка бара”, затим 80 милиона за изградњу водовода и канализације, резервоара у Врањевини као и за израду пројектне документације - плана детаљне и генерлане регулације пројекта за заштитиу пијаће воде језера Рибница у износу од 40 милиона. За израду свлачионица на Златибору за потребе спортских клубова требало би да се издвоји 20 милиона. Велики део буџета и ове године биће намењен за реконструкцију и изградњу путева и улица, у 2020. за те намене биће издвојено 139.324.696 динара.

Пред одборницима ће се сутра наћи и Предлог решења о измени решења о именовању председника и чланова Комисије за отуђење и давању у закуп грађевинског земљишта као и предлог решења о давању сагласности на измене програма динансијског пословања ЈП „Gold Gondole Zlatibor” из Чајетине.

ГЗС




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.660.013 посета
Тренутно на сајту: 276 посетилац(a)