Спонзор Дневника западне Србије: Вода са Маљена са европским сертификатом 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Спонзор Дневника западне Србије: Вода са Маљена са европским сертификатом
Trenutno na sajtu: 489       |       Podeli:
09.03.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Радојко Милинковић, власник фабрике воде са Маљена, која пуни једну од најквалитетнијих вода



на подручју Балкана „Кристал МГ”, потписао је данас уговор о спонзорству Дневника западне Србије, који се емитује на простору 20 општина овог дела земље.

Вода „Кристал МГ” постала је позната широј јавности по својим изузетним терапијским особинама, будући да у свом саставу има од 115 до 125 милиграма магнезијума по литру, што је идеална пх вредност и без присуства натријума, односно соли.

Ова вода у народу је већ позната као вода од које „не боле глава ни ноге”, изузетно добро делује против стреса и може се пити у неограниченим количинама, с обзиром на своје особне карактеристике.

Пуни се у фабрици коју је Милинковић саградио на породичном имању у подножју Маљена и Дивчибара, а препознатљива је и по свом декоративном паковању.

Међутим, оно што је важније, ова вода се највише разликује од осталих по квалитету.

„Потписивањем уговора на спонзорство Дневника западне Србије је начин да потрошачима приближим квалитет воде на који сам поносан, пре свега у крају из кога и сам потичем, као локал патриота, али првенствено преко Дневника који се све више прати на локалним телевизијама у овом делу земље. Ово је производ који има сертификат Европске Уније, златну медаљу БИДА мадридске организације која се бави врхунским производима у свету”, појаснио је Милинковић.

Причу о чудесној води са Маљена емитиваној у емисији „Нећете веровати”, можете погледати овде:

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VODA KRISTAL MG SPONZOR DNEVNIK ZAPADNE SRBIJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.330.800 посета
Тренутно на сајту: 489 посетилац(a)