Održan još jedan protest u Čačku 


Vučić danas na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, gost na prijemu kod Makrona              OO SNS Ivanjica: Podrška Aleksandru Vučiću za svaki korak napred, za jaku i stabilnu državu              Čačanski naprednjaci osudili pretnje Vučiću iznete na društvenim mrežama              Sabor frulaša Srbije „Oj Moravo”, 37. po redu, održaće se sutra i u nedelju u Prislonici.              Prosečna neto zarada u maju u Moravičkom okrugu iznosila je 86.195 dinara              Olimpijske igre u Parizu, 33. po redu, svečano će biti otvorene večeras od 19.30 sati              Vikend će biti u znaku toplog vremena, ali će biti par stepeni toplije              Vučić najavio povećanje minimalne zarade             

 
Održan još jedan protest u Čačku
Trenutno na sajtu: 296       |       Podeli:
17.07.2023 | 0 коментар(а)



Oko stotinjak gradjana i u petak je prošetalo gradskim ulicama u sklopu protesta protiv nasilja. Najpre su se obratili Miljan Čičić i Milan Parnata iz Pokreta ujedinjenih fantoma, a nakon njihovog obraćanja krenula je protestna šetnja.

Čičić je pred okupljenim Čačanima izjavio da se ovde ne radi o klaičnoj protestnoj šetnji, već o "utabavanju staze do slobode". 

"Čačani su ostavili veliki trag 5. oktobra. Ali, to je neko prokockao i rekao da neće biti lustracije i revanšizma. Nećemo da govorimo, ćuti može biti i gore. Šta može biti gore od pogibije dece i masakra u Mladenovcu. Imamo obavezu prema njima za rušenje ove vlasti"- naveo je Čičić.

Foto: GZS

Milan Parnat rekao je da "nas sa TV ekrana zasipaju prostakluk, laž i nasilje".

"Srbija je postala država bolesnog režima i njihovih slugu, a to je previše za jedan život i jednu generaciju. Zato je moramo vratiti građanima i zaštititi ljude. Izborićemo se samo zajedništvom" - poručio je Pernat.

Foto: GZS

Inače, da podsetimo, šest gradskih organizacija opozicionih stranaka u Čačku podržalo je protest protiv nasilja, i to: Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Dveri, Demokratska stranka, GG "Čačak je naš" i Nova Srbija.

 Foto: GZS

  Foto: GZS

 

 

GZS





PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


protest čačak nasilje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 165.880.187 посета
Тренутно на сајту: 297 посетилац(a)