Средство којим су Кинези убили корону стигло и у Чачак 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Средство којим су Кинези убили корону стигло и у Чачак
Trenutno na sajtu: 487       |       Podeli:
23.03.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Док једни са корона вирусом збијају шале, а други паниче, трећи размишљају рационално
Средство којим су Кинези убили корону, Фото: РИНА

и предузимају све мере заштите како би могућност заразе смањили на најмању могућу меру,па се  увелико одвијају процеси стерилизације привантих и јавних површина.

Миле Обрадовић пуне три деценије бави се дезинфекцијом и гератизацијом, Фото: РИНА

Успешно се бавим послом дератизације и дезинфекције преко тридесет година, међутим у претходних пет дана не могу постићи само да се јавим на све позиве који долазе, јер људи у страху од вируса желе да пречисте своје просторије. Пречишћавају се фудалски терени, дечија игралишта, банкомати, ресторани, породичне куће. То је добра вест, јер су грађани очигледно одговорни и не схватају олако корона вирус”, рекао је за РИНУ, Миле Обрадовић из фирме “Еко зоо”.
Средство које се користи јесте „синагол” на бази течног кисеоника, разградив је и након неколико сати и може да се прска чак и по храни.


„Са овим средством Кинези су сузбили даље ширење корона вируса. Ми не радимо дезинфекцију, већ стерилизацију што је много темељније јер овај вирус се у ваздуху задржава од девет до једанаест сати, што га чини озбиљнијим од других. И зато је битно не паничити, већ се понашати одговорно према себи, али и према заједници у овим тренутцима”, каже Обрадовић.
Иначе, ово је једна од ретких фирми која долази на позив грађана и врши стерилизацију простора, Мила Обрадовића, власника фирме „Еко зоо” можете добити на број телефона: 060/050 56 88.




 

РИНА / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dezinfekcija deratizacija Mile Obradovic cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.147.496 посета
Тренутно на сајту: 488 посетилац(a)