Мултимедијални драмско-музички спектакл „Све боје слободе” стартује наредног уторка 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Мултимедијални драмско-музички спектакл „Све боје слободе” стартује наредног уторка
Trenutno na sajtu: 419       |       Podeli:
14.03.2023 | 0 коментар(а)



Чачак - Остало је још неколико дана до тренутка када ће град Чачак постати овогодишња Престоница културе Србије,



у оквиру тог пројекта очекује се велики број различитих садржаја.

„Уторак, 21. март резервисан је за велики мултимедијални драмско-музички спектакл „Све боје слободе”. Тога дана од 20 часова на Градском тргу нас очекују четири бине и писта на којима ће се појавити више од 100 извођача- певача, глумаца и многих других уметника. Озвучење најновије генерације и лед екран допринеће потпуно другачијем и несвакидашњем доживљају овог програма”, написао је градоначелник Чачка Милун Тодоровић, на свом Инстаграм профилу.

Према речима помоћника градоначелника за друштвене делатности Мирослава Петковића Чачане али и све оне који посете град на Морави у наредном периоду очекује несвакидашњи забавни, културни програм, какав се по први пут може видети у овом граду.

„За Престоницу културе имамо 90 програма, 365 различитих активности, радионица, предавања, трибина, књижевних и филмских вечери, изложби, представа. У реализацији овог пројекта учествује 4730 актера, 561 учесник у програму долази из иностранства, имамо 121 партнерску организацију, 48 из иностранства”, рекао је Мирослав Петковић, помоћник градоначелника града Чачка.

Пројекат Чачанска родна је међу 18 кандидатура проглашен за најбољи, што је велико признање за град на Морави.

 

 

ГЗС 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacanska rodna cacak prestonica kulture

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.454.278 посета
Тренутно на сајту: 420 посетилац(a)