Мали Милош се поклоном из Беча захвалио председнику за остварену жељу 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike             

 
Мали Милош се поклоном из Беча захвалио председнику за остварену жељу
Trenutno na sajtu: 434       |       Podeli:
29.09.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Приликом отварања аеродрома „Морава“ у Лађевцима, дечак Милош Стевановић по први пут видео је председника Вучића,
Фото: РИНА

који му је тада дао обећење да ће први пут летети авионом. Речено – испуњено, а мали Милош остварио је своју дечју жељу, са мајком и три брата одлетео је за Беч у децембру прошле године, преноси агенција РИНА.


Дуго је у својој дечјој соби чувао поклон купљен у аустријској престоници, намењен човеку који му је остварио велику жељу и приликом отварања једног другог аеродрома, овај пут на Галовићима, Милош је имао прилику да га преда председнку Вучићу.


„Стрпљиво сам чекао да председник дође поново у наш крај да бих му уручио поклон. Учинио је и мене и моју породицу заиста срећним, јер вероватно још дуго не бих летео авионом да није било њега. Током уручивања имао сам само једну поруку за председника, а то је да свако дете у Србији оствари своју жељу“, рекао је Милош.


Мајка Биљана ни овај пут није крила одушевљење, а ова жена је једна од оних која се одлучила за велику породицу и у бризи о своја четири сина, ништа јој није тешко.


„Велика породица је највеће богатство које вам Бог може подарити, нема разлога за страх јер Србија је постала држава у којој деца моу безбедно и сигурно да одрастају. За наша права бори се и Покрет за децу „Три плус“, а бројним бенефицијама наш статус додатно олакшан“, изјавила је Биљана.

РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


milos stevanovic poklon predsednik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.739.040 посета
Тренутно на сајту: 434 посетилац(a)