Ученици из Блазнаве кроз едукативно – креативне радионице припремали бадњаке 


Vučić danas na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, gost na prijemu kod Makrona              OO SNS Ivanjica: Podrška Aleksandru Vučiću za svaki korak napred, za jaku i stabilnu državu              Čačanski naprednjaci osudili pretnje Vučiću iznete na društvenim mrežama              Sabor frulaša Srbije „Oj Moravo”, 37. po redu, održaće se sutra i u nedelju u Prislonici.              Prosečna neto zarada u maju u Moravičkom okrugu iznosila je 86.195 dinara              Olimpijske igre u Parizu, 33. po redu, svečano će biti otvorene večeras od 19.30 sati              Vikend će biti u znaku toplog vremena, ali će biti par stepeni toplije              Vučić najavio povećanje minimalne zarade             

 
Ученици из Блазнаве кроз едукативно – креативне радионице припремали бадњаке
Trenutno na sajtu: 289       |       Podeli:
05.01.2022 | 0 коментар(а)



Топола – У Основној школи „Живко Томић“ у Доњој Шаторњи спроводи се обогаћен једносменски рад. Кроз низ радионица које се организују

ученици стичу основно образовање које је обогаћено практичним делом. Како ова школа има издвојено одељење у Блазнави, последњих дана прошле године организовано је низ радионица на  тему наступајућих празника.

 „Концепт једносменског рада је занимљив, осмишљамо програме и садржаје који су за децу интересантни да се код њих пробуде интересовања. Ја сам се фокусирала на нашу народну традицију и обичаје учила сам их о обичајима везаним за славе, правили смо славски колач и украсе за њега. Реализовано је низ активности а сада у духу празника и Божића праве бодњачиће, причали смо како се  прави чесница, шта се ставља у њу и као што видите деца уживају у оваквим активностима, такође  негујемо предузетнички дух“, рекла је за ТопПрес Јелена Лазић, учитељица у издвојеном одељењу ОШ „Живко Томић“ у Блазнави. 

 

Фото: ТопПрес

Наставу у овој школи похађа десет ученика од првог до трећег разреда. Како су дечица са сеоског подручја са пуно енергије су учествовали у радионици препричавајући догодовштине од претходних година и обичаја за ове велике празнике.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Skola radionica deca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 165.879.483 посета
Тренутно на сајту: 291 посетилац(a)