Чачак спремно дочекао први снег 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чачак спремно дочекао први снег
Trenutno na sajtu: 345       |       Podeli:
19.11.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Снег није направио проблеме, а већ током јутра скоро и да га уопште нема. Сви путеви су чисти и проходни, па и у најудаљенијим планинским селима.

Највише снега пало је у Вујетинцима и Брезовици, али су путеви чисти и проходни. За одржавање саобраћајница на територији града Чачка задужена су ЈКП „Моравац”, „Комуналац” и „Градско зеленило”, казао је за агенцију РИНА Милан Бојовић, помоћник градоначелника. Соли и ризле на залихама има довољно.

ЈКП „Градско зеленило” задужено је за чишћење локалних и некатегорисаних путева и према речима директора Драгана Николића није било излазака на терен јер није било значајнијих падавина, али су радници били у приправности. ЈКП „Комуналац” задужен је за чишћење путева првог и другог приоритета и током ноћи су радили по режиму активног дежурства.

„Температура је током ноћи пала испод нуле, било је око минус 2 степена, па су радници изашли на терен како би главне градске саобраћајнице очистили. Потрошено је око 8 300 килограма соли, на саобраћајницама у ужој градској зони која подразумева све коловозе до кружног пута”, рекао је директор Петар Домановић за агенцију РИНА.

ЈКП „Моравац” у својој надлежности има одржавање путева од Горње Трепче до Катрге са леве стране Мораве и Слатину, Слатинску бању до Горичана, Премеће и Петнице са десне стране реке.

„Једна екипа изашла је у Вујетинце, али није било потребе за интервенцијом јер се снег који је током јучерашњег дана пао отопио, а није дошло до задржавања на коловозу”, казао је Горан Видојевић из овог комуналног предузећа за агенцију РИНА.

ГЗС/РИНА.РС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sneg Cacak RINA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.473.025 посета
Тренутно на сајту: 345 посетилац(a)