Србија земља чуда: Како је Перица постао „Konsultant/expert” Мисије ОЕБС-а? 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Србија земља чуда: Како је Перица постао „Konsultant/expert” Мисије ОЕБС-а?
Trenutno na sajtu: 268       |       Podeli:
21.06.2017 | 0 коментар(а)



Прилажући свој радну биографију за члана Комисије за расподелу средстава гласилима у Кладову, Петар Јеремић из Горњег Милановца
Петар Јеремић, Консултант/expert Савета Европе за медијска питања у области етичких стандарда и саморегулације, фото: ГЗС

написао је да је 2013. био „konsultant/expert Misije OEBS – a u Srbiji za medijska pitanja u oblasti etičkih standarda I samoregulacije”, a 2014. „Konsultant/expert Saveta Evrope za medijska pitanja u oblasti etičkih standarda I samoregulacije. Obučavao članove Saveta za medijsku etiku Makedonije prilikom osnivanja tokom 2014. godine”.
Све на латиници и то још консултант са великим К. Перица ради за Савет Европе? Зашто да не, па ми смо земља чуда.

Све је у Србији  могуће па и да  Перица Јеремић, постане  експерт Мисије ОЕБС-а у Србији.

 А и зашто не би?  Ова Нинова лева и Љиљина лева и десна рука  има изузетно садржајну биографију и богат развојни пут у царству медија.

Своју новинарску каријеру почео је у „Дечјим новинама”, још у 6. разреду! Да, основне школе.

И веома је могуће да је чувену реченицу  ,,Мирко, пази метак! - Хвала Славко!“ управо он написао.

У његовој биографији коју предаје нудећи се као  консултант /експерт за медијска питања  у области етичких стандарда и саморегулације/ стоји да је стручњак међународног карактера који је  чак вршио обуку у суседним државама , пре свега Македонији.



Дакле, наш мали Перица, средњошколац из Горњег Милановца,  израстао је у голему личност, на коју смо сви поносни. Поготово на његове медијске стратегије, аналитичка научна дела, председавање и седење у Савету за штампу и бројним комисијама чија се одлуке често разматрају на суду . Дивно је имати тако успешног младог човека и на све то још ЕКСПЕРТА.

И тек сада се види да су јако злуради  коментари Горњомилановчана и да уопште нису упућени и нису у праву када су тврдили ,,да Перица није умео писмо да напише из војске а постао новинар па још Konsultant/expert.. Сви се питамо докле ли би тек стигао да је завршио неке више школе или стварно нешто написао?

Љиљана Смајловић и Нино Брајовић можда не би били тако успешни, да се наш  Перица није одметнуо из „Дечијих новина” у свет. Можда би требали да имају мало душе  и одморе га  бар једну сезону од доношења стратешких одлука, умовања у комисјама јер нам се чини да је Перица баш преморен и исцрпљен.

УММР/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.799.586 посета
Тренутно на сајту: 269 посетилац(a)