Све је спремно за јединствену манифестацију у Бајиној Башти: Тражи се Мис малине 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Све је спремно за јединствену манифестацију у Бајиној Башти: Тражи се Мис малине
Trenutno na sajtu: 493       |       Podeli:
08.07.2021 | 0 коментар(а)



Бајина Башта – Дани малине у МЗ Пилица код Бајине Баште биће одржани 18.јула. То је за ГЗС потврдио Радомир Гавриловић,

председник Удружења произвођача јагодастог воћа Малина Бајина Башта.
„ Дани малине ове године организују се другог дана Дринске регате . Као и претходних седам, и ове године по осми пут бираћемо најбољи малињак, најквалитетније малине, најбржег берача и нај хладњачаре. Традиционално се организује и турнир у малом фудбалу, такмичење певачких група као и надметање малинара у спремању гулаша у котлићу“, каже за ГЗС Радомир Гавриловић.
Традиционални дани малине у Бајиној Башти сваке године имали су и Мис малине која би престижну титулу носила све до следеће манифестације. Награде су до сада биле викенд за две особе у хотелу Оморика на Тари,али се ове сезоне девојке још увек нису пријавиле.


 Фото: ГЗС

„ Позивам даме да узму своје учешће у Данима малине, да се пријаве и да понесу ову титулу. Ове године награда ће бити 100 евра и искрено се надам да ће Дани малине ове године у Бајиној Башти имати своју мисицу“, додаје Радомир Гавриловић, председник Удружења произвођача јагодастог воћа Малина Бајина Башта.

 

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dani maline pilica bajina basta

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.446.193 посета
Тренутно на сајту: 494 посетилац(a)