prva srpska televizija prva srpska televizija b92 tv pravda pravda pravda pravda pravda b92 tv
Најновији снимци

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
href="arhiva-vesti.php" style="font-family:Verdana, Geneva, sans-serif; color:#FFF; font-size:16px">Arhiva vesti

 
 
 
VESTI

Pojačane kontrole saobraćajne policije za praznik


BEOGRAD - Povodom prvomajskih praznika, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije vršiće pojačanu kontrolu brzine kretanja motornih vozila i alkotestiranje vozača, posebno u zonama većih izletišta, jer se očekuje povećan intenzitet saobraćaja. 

Načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a, Vladimir Rebić najavio je da će u zonama većih izletišta, gde se očekuju gužve, saobraćajna policija regulisati saobraćaj. "U povratku sa izletišta, alkotestiraćemo najveći broj vozača i pokušati da ih sprečimo u činjenju prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola“, istakao je Rebić.

Načelnik je naglasio da na mestima gde nije moguće zaustavljati vozila, bez zaustavljanja će se snimati i dokumentovani prekršaji će se dostavljati vlasnicima na kućnu adresu, saopštio je MUP. "Apelujemo da se vozači pridržavaju saobraćajnih propisa, pre svega ograničenja brzine, da vozači i putnici u vozilu budu vezani sigurnosnim pojasevima i da budu strpljivi ukoliko dođe do gužvi, odnosno da poštuju ograničenja i naredbe policije“, naglašava Rebić.

Izvor
Tanjug


Ostavite komentar

Molimo Vas da ne ostavljate komentare koji sadrže psovke, uvredljive, preteće ili rasističke poruke! Komentari nisu stav redakcije Čačak Videa, i redakcija nije odgovorna ako komentari sadrže uvredljive poruke!

Vaše ime: (Ostavite prazno ako želite da ostanete anonimni)
Vaš komentar:

Spam zaštita:

 

Komentari posetilaca

Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!


 

© Glas Zapadne Srbije
Župana Stracimira 9/1, Čačak
060 5000 150, 032 347 001

Statistika sajta:
Ukupan broj poseta: 1324375 poseta
Trenutno na sajtu: 112 posetilac(a)