prva srpska televizija prva srpska televizija b92 tv pravda pravda pravda pravda pravda b92 tv
Најновији снимци

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
href="arhiva-vesti.php" style="font-family:Verdana, Geneva, sans-serif; color:#FFF; font-size:16px">Arhiva vesti

 
 
 
VESTI

Danas potpisivanje Memoranduma sa "Tenisom"BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić prisustvovaće danas potpisivanju Memoranduma o razumevanju između Republike Srbije i nemačke kompanije "Tenis" (Toennies), koja je najveći proizvođač mesa u Evropi.

Memorandum će potpisati ministar privrede Željko Sertić, ispred Vlade Srbije, i Danijel Notbrok (Daniel Nottbrock), ispred kompanije "Toennies Holding GmbH", saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Imajući u vidu razvojne potencijale Srbije, kompanija "Tenis" zainteresovana je da, u cilju jačanja svog prisustva na tržištima jugoistočne Evrope, zajedno sa nemačkim partnerima dugoročno investira u Srbiju, kroz izgradnju tehnološki i proizvodno zaokruženih kapaciteta za proizvodnju mesa i proizvoda od mesa, u iznosu od oko 400 miliona evra, ističe se u saopštenju.

Izvor
Tanjug


Ostavite komentar

Molimo Vas da ne ostavljate komentare koji sadrže psovke, uvredljive, preteće ili rasističke poruke! Komentari nisu stav redakcije Čačak Videa, i redakcija nije odgovorna ako komentari sadrže uvredljive poruke!

Vaše ime: (Ostavite prazno ako želite da ostanete anonimni)
Vaš komentar:

Spam zaštita:

 

Komentari posetilaca

Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!


 

© Glas Zapadne Srbije
Župana Stracimira 9/1, Čačak
060 5000 150, 032 347 001

Statistika sajta:
Ukupan broj poseta: 1324375 poseta
Trenutno na sajtu: 79 posetilac(a)