prva srpska televizija prva srpska televizija b92 tv pravda pravda pravda pravda pravda b92 tv
Најновији снимци

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
href="arhiva-vesti.php" style="font-family:Verdana, Geneva, sans-serif; color:#FFF; font-size:16px">Arhiva vesti

 
 
 
VESTI

Milenković: Važno predstaviti rezulate rada


Vršilac dužnosti direktora Kancelarije za evropske integracije Ksenija Milenković izjavila je, uoči sutrašnje konferencije "Prijatelji Srbije" u Briselu da je taj skup veoma važan jer treba predstaviti rezulate dosadašnjeg rada.

BEOGRAD - Vršilac dužnosti direktora Kancelarije za evropske integracije Ksenija Milenković izjavila je, uoči sutrašnje konferencije "Prijatelji Srbije" u Briselu da je taj skup veoma važan jer treba predstaviti rezulate dosadašnjeg rada.

Ona je za televizju B92 rekla večeras i da "stalni susreti i sa onima koji nemaju uvek pozitivno mišljenje mogu na duži rok da donesu boljitak".

"Iza toga moraju da stoje konkretni rezultati, džaba vi prezentujete sebe ako iza toga ne stoje konkretni rezultati, (a) mi ih imamo i očekujem da to do dovede do pomaka veoma brzo", navodi Milenkovićeva. 

Na konferenciji "Prijatelji Srbije", posvećenoj dostignućima Srbije u evrointegracijama, koju sutra u Briselu organizuju ministri spoljnih poslova Austrije i Italije, Sebastijan Kurc i Paolo Đentiloni, učestvuju predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučih i šef srpske diplomatije Ivica Dačicih.

Konferenciji će, kako je saopšteno iz vladine Kancelarije za saradnju s medijima, prisustvovati predstavnici svih zemalja članica EU.

Izvor
Tanjug


Ostavite komentar

Molimo Vas da ne ostavljate komentare koji sadrže psovke, uvredljive, preteće ili rasističke poruke! Komentari nisu stav redakcije Čačak Videa, i redakcija nije odgovorna ako komentari sadrže uvredljive poruke!

Vaše ime: (Ostavite prazno ako želite da ostanete anonimni)
Vaš komentar:

Spam zaštita:

 

Komentari posetilaca

Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!


 

© Glas Zapadne Srbije
Župana Stracimira 9/1, Čačak
060 5000 150, 032 347 001

Statistika sajta:
Ukupan broj poseta: 1324375 poseta
Trenutno na sajtu: 78 posetilac(a)