prva srpska televizija prva srpska televizija b92 tv pravda pravda pravda pravda pravda b92 tv
Најновији снимци

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
href="arhiva-vesti.php" style="font-family:Verdana, Geneva, sans-serif; color:#FFF; font-size:16px">Arhiva vesti

 
 
 
VESTI

Srbija finansijski stabilna sa ambijentom za investiranjeBEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom godinu dana rada vlade, da je vlada bila veoma vredna i rešavala puno problema i da je Srbija sada finansijski stabilna država koja ima ambijent za investiranje.

Mihajlović je rekla da je za građevinsku industriju i celu Srbiju dobro što je potpisan ugovor o projektu "Beograd na vodi" i da će građani već krajem avgusta moći da vide da se zaista gradi.

Prošle godine u Srbiji je 1,2 milijarde investicija bilo", podsetila je Mihajlović u Jutarnjem programu TV Pink i podsetila da je bilo mnogo stvari kao što su, na primer, poplave, koje su omele da se ostvare još bolji rezultati.
"Ova vlada zna šta radi i pokazala je da mi ne pričamo bajke", ocenila je Mihajlović.

Mihajlović je podsetila da su uvedene mere fiskalne konsolidacije koje su bolne i nisu lake, ali da to nije uzalud urađeno i da sada predstoje investicije i gradnja.
Ova vlada je donela 193 zakona, precizirala je Mihajlović.

Na pitanje novinara da li ima ambicija da bude predsednik Republike, Mihajlović je odgovorila da je "ta priča završena".
"Predsednički izbori nisu ni blizu, 2017. su mislim, o tome se uopšte ne razmišlja, niti ja razmišljam o tome. Radim svoj posao najbolje što mogu", dodala je Mihajlović.

Izvor
Tanjug


Ostavite komentar

Molimo Vas da ne ostavljate komentare koji sadrže psovke, uvredljive, preteće ili rasističke poruke! Komentari nisu stav redakcije Čačak Videa, i redakcija nije odgovorna ako komentari sadrže uvredljive poruke!

Vaše ime: (Ostavite prazno ako želite da ostanete anonimni)
Vaš komentar:

Spam zaštita:

 

Komentari posetilaca

Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!


 

© Glas Zapadne Srbije
Župana Stracimira 9/1, Čačak
060 5000 150, 032 347 001

Statistika sajta:
Ukupan broj poseta: 1324375 poseta
Trenutno na sajtu: 114 posetilac(a)