Тодоровић: Чачак има будућност, оптимиста сам са покрићем 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni             

 
Тодоровић: Чачак има будућност, оптимиста сам са покрићем
Trenutno na sajtu: 459       |       Podeli:
22.06.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - После годину дана, од формирања нове локалне власти, Чачак видим на бољем и здравијем путу, изјавио је градоначелник Чачка Милун Тодоровић



додајући да се ранијих година каскало са многим стварима, као и да се ново локално руководство ухватило у коштац са свим проблемима.

"Власт смо свих грађана Чачка, а не само Српске напредне странке. Од тренутка кад смо постављени на ове функције, трудимо се да Чачак буде лепши и бољи. Чачак има будућност", рекао је Тодоровић на конференцији за новинаре поводом првих годину дана рада локалне власти.

Према његовим речима, локална самоуправа, била мала или велика, мора да има конекцију са државом, владом, европским институцијама.

"Наша награда ће бити та да можемо поносно да прођемо градом, и да не скрећемо поглед са лица људи. Порука грађанима, а посебно младима је да имају још мало стрпљења. Није лако да се велике ствари догоде одмах. Урадили смо здраве темесље, очекује нас надоградња", нагласио је Тодоровић.

Тодоровић је рекао да ће од велико значаја бити завршетак аутопута до Београда и Пожеге, као и Моравски коридор, додајући да је неко, некада, Чачак пројектовао као чвориште и да се то мора искористити.

"Морамо радити брже и боље и на плановима и пројектима. Оптимиста сам са покрићем", истакао је Тодоровић.

Наредне недеље о конкурсу за финансирање медија

На питање новинара, када ће бити расписан конкурс за финансирање медијских садржаја, имајући у виду чињеницу да је то већ завршено у свим другим местима у Србији, Тодоровић је рекао да ће се тај предлог на Градском већу наћи следеће недеље.

"Каснило се и са дотацијама за верске објекте, али на првој наредној седници Градског већа, која је заказана за наредну недељу наћиће се и предлог о финансирању медијских садржаја у овој години", рекао је Тодоровић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.391.233 посета
Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)