Мујовић: Иако БДЗ седи у Влади то не значи да има квалитетне кадрове 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Мујовић: Иако БДЗ седи у Влади то не значи да има квалитетне кадрове
Trenutno na sajtu: 466       |       Podeli:
17.01.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Члан Извршног одбора СДА Санџака и председник општине Сјенице Хазбо Мујовић је у регионалном Дневнику западне Србије,

између осталог причао и о потписаном споразуму СДА Санџака са СДП- ом, али и о разлозима немогућности сарадње са БДЗ Санџака Муамера Зукорлића.

Он је такође нагласио да је за стабилан развој региона потребна сарадња две политичке партије које окупљају највећи број бирача као и грађана који имају заједничке идеје.

“Ту нема БДЗ-а из разлога што они немају кадровске капацитете, а то што су у Влади РС не значи да знају да руководе одређеним пројектима”, рекао је Мујовић.

Он је додао да за Санџак није било значајно што је БДЗ у Влади, нити су имали неки бољитак.

„Политика БДЗ је у стагнацији као и њихов број гласача. Страх од ове партије немамо јер је она минорна у Санџаку“, казао је Мујовић.

Он наводи да су чланови БДЗ повезани око Исламске заједнице а да се њихова политика заснива н реторици Муамера Зукорлића који је час верски вођа, час политичар.

Иначе, Мујовић је истакао да потписивање споразума о стратешком партнерству између СДА Санџака и СДП неће утицати на власт у Сјеници, јер ту већ постоји политичка стабилност. Са СДП ми ћемо имати 28 одборника , а потребно је 20.

У општини Сјеница тренутно је на власти коалиција СДА – СПС, док су у опозицији СДП, СНС и БДЗ.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.309.045 посета
Тренутно на сајту: 466 посетилац(a)