Обрадовић: Мегатренд урушава српско образовање 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Обрадовић: Мегатренд урушава српско образовање
Trenutno na sajtu: 789       |       Podeli:
14.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Прошло је више од 20 дана од када сам у јавности обелоданио сазнања Антикорупцијског тима Српског покрета Двери
Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

да Небојша Стефановић, друга најважнија политичка личност у држави, има фалсификовану факултетску диплому, да никада није завршио основне факултетске студије, а представља се као доктор наука. Ова директна оптужба за ово време ничим није демантована нити је доказано супротно да Небојша Стефановић има валидну диплому”, изјавио је лидер Двери, Бошко Обрадовић.

 

Он истиче да случај криминално стечене факултетске дипломе Небојше Стефановића далеко превазилази по значају само још једну, како каже Обрадовић, у низу коруптивних личних афера министара у актуелној Влади Србије.

 

“Овај случај је мрачно срце корумпираног политичког система у коме живимо последњих 30 година.Историја приватног универзитета "Мегатренд" је историја пропасти српске просвете, политике, друштва и државе у последње три деценије. Поред приватне телевизије ПИНК – "Мегатренд" је други кључни симбол урушавања свих моралних и културних вредности нације, и то у најзначајнијој сфери друштва - образовању и стручном оспособљавању будућих кандидата за вршење најважнијих државних функција, од чега зависи будућност једног народа.

Зашто је афера не само лажног доктора наука Небојше Стефановића, већ и његове лажне основне факултетске дипломе – највећа и најважнија афера у мору криминалних и коруптивних радњи актуелне власти у последњих седам година?

Много је разлога који потврђују да феномен "Мегатренд" представља кључ за разоткривање коруптивног политичког и образовног система који функционише 30 година без обзира на смену власти у Србији. Власти се мењају, али "Мегатренд систем" наставља нормално да ради”, рекао је Обрадовић.

 

Глас 6западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


OBRADOVIC STEFANOVIC OPOZICIIJA cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.034.216 посета
Тренутно на сајту: 790 посетилац(a)