Расписан јавни позив за инвестиције у опрему у објектима за прераду 



 
Расписан јавни позив за инвестиције у опрему у објектима за прераду
Trenutno na sajtu: 426       |       Podeli:
18.11.2018 | 0 коментар(а)



Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Управа за аграрна плаћања, расписало

је Јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за инвестиције у опрему у објектима за прераду млека и меса и производњу вина, пива и јаких алкохолних пића у 2018. години.

Поступак за оствaривање права на подстицаје покреће се подношењем Захтева за остваривање права на подстицаје за инвестиције у опрему у објектима за прераду млека и меса и производњу вина, пива и јаких алкохолних пића у периоду од 14. новембра до 14. децембра 2018. године године преко Писарнице републичких органа управе у Београду, улица Немањина број 22-26, 11000 Београд или поштом на адресу: Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна плаћања, 11050 Београд, Булевар краља Александра бр. 84.

Подстицаји се утврђују у износу од 50% од вредности прихватљиве инвестиције умањене за износ средстава на име пореза на додату вредност, односно у износу од 65 % од ове вредности у подручју са отежаним условима рада у пољопривреди, у складу са законом којим се уређују подстицаји у пољопривреди и руралном развоју, односно пoсeбним прописом којим се уређује расподела подстицаја у пољопривреди и руралном развоју. За остваривање права на подстицаје и за исплату подстицаја за реализоване инвестиције у складу са овим Јавним позивом опредељују се средства у укупном износу од 95.500.000 динара.

Највиши укупни износ подстицаја који корисник подстицаја може да оствари у једној календарској години у складу са Правилником је 5 милиона динара.

 

Извор: Златиборски Еко аграр / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ministarstvo poljoprivreda podsticaji oprema prerada

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.390.979 посета
Тренутно на сајту: 427 посетилац(a)