Асфалтирање па промена смерова у улицама Момчила Тешића и Липа 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Асфалтирање па промена смерова у улицама Момчила Тешића и Липа
Trenutno na sajtu: 319       |       Podeli:
23.11.2021 | 0 коментар(а)



Ужице - Почели су радови на реконструкцији и асфалтирању улица Липа и Момчила Тешића.



Када обе улице буду завршене доћи ће и до промене њихових смерова, наводи се на сајту града Ужица.

„Тренутно се врши попуњавање тампона и дизање решетки као и промена дотрајалих водоводних мрежа, као и прикључци од гаса који су предвиђени. Вредност радова ове две улице је око 4 милиона динара. Улица Липа би требало да се асфалтира ове седмице и биће пуштена у саобраћаја, а до краја ове или почетком идуће седмице, јер има више радова, покушаћемо да завршимо Улицу Момчила Тешића”, каже Владимир Синђелић члан Градског већа за месне заједнице.

Према његовим речима у плану је да се ураде оборени ивичњаци прилазним кућама и гаражама, издизање шахти, мењање подлога.

Слободан Шиљковић, члан Градског већа за саобраћај додаје да ће осим реконструкције доћи и до измене у виду промене смерова у ове две улице

„Студија паркирања која је скоро урађена предвиђа и промену смерова а ове две улице су испуниле услове. Из Улице Липа директно ћемо улазити у кружни ток одакле ће се лево ићи према Севојну и Београду, право према Златибору, десно према граду. Улица Момчила Тешића неће више бити смером окренута на доле у том делу смо увек имали проблем скретања јер се ишло десно, где се прелазило преко пешачког прелаза који је увек правио проблем, а то је пешачки пред два кружна тока” каже Шиљковић и додаје да се поред анализе осталих улица у граду ради и на изналажењу решења за нова паркинг места.

„Једна од битних тачака која ће бити на следећој Скупштини пред одборницима јесте презентовање јавног приватног партнерства и концесије у вези изградње зидане гараже на месту Међаја. Тиме ћемо знатно решити проблем паркирања у нашем граду, биће изграђено око 296 места чиме ћемо надам се решити нагомилана паркинг возила у нашем граду”, закључио је Шиљковић.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice asfaltiranje ulice promena smer

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.366.524 посета
Тренутно на сајту: 320 посетилац(a)