Аутобус слетео са пута и преврнуо се на бок 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Аутобус слетео са пута и преврнуо се на бок
Trenutno na sajtu: 391       |       Podeli:
25.02.2018 | 0 коментар(а)



Краљево/ Чачак -На путу Чачак – Краљево, код села Самаила догодила се саобраћајна несрећа

када је аутобус краљевачких регистрација слетео са пута и преврнуо се на бок. У незгоди нико од седам путника није повређен.

Како се претпоставља, удес се догодио када је аутобус краљевачког приватног превозника „Пуб интернационал“, крећући се из правца Чачка ка Краљеву, највероватније због клизавог и нерашчишћеног коловоза слетео с пута и преврнуо се на десни бок. Том приликом нико до осморо путника није повређен, а како сазнајемо, једна старија жена је медицински збринута из превентивних разлога.

-Шофер уопште није возио брзо, највише 40 километара на сат, али је због коловоза прекривеног снегом изгубио контролу, слетео с пута и тек пошто се зауставио - преврнуо на бок. Нико није повређен, а једна старија госпођа се више уплашила него што је задобила повреде – рекао нам је један од путника аутобуса који саобраћа на релацији Краљево – Чачак.

Путници из аутобуса готово у глас кажу и да ова деоница пута, буквално на граници краљевачке и чачанске територије, није била очишћена и да су се „путари“ појавили тек после удеса и полицијског увиђаја.

 

 

РТС / Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.119.411 посета
Тренутно на сајту: 392 посетилац(a)