Васиљевић: Корона утицала и на инфраструктурне радове, напредујемо спорије али не одустајемо 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Васиљевић: Корона утицала и на инфраструктурне радове, напредујемо спорије али не одустајемо
Trenutno na sajtu: 368       |       Podeli:
05.11.2020 | 0 коментар(а)



Нова Варош – Радови на изградњи стадиона за висинске припреме у срцу Златара се настављају
Председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић, фото: ГЗС

и тренутно је у току постављање травнатог бусена, казао је за Глас западне Србије председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

“Завршена је прва фаза радова која је коштала 30 милиона динара, средства у износу од 20 милиона определило је Министарство туризма, тговине и телекомуникација, док је преостала средства обезбедила локална самоуправа. За другу фазу која је у току, општина је ребалансом буџета издвојила 15 милиона динара”, истиче први човек општине.

Према његовим речима, у другој фази је предвиђено постављање хидрантске мреже, ограде, расвете и голова.

“Епидемија корона вирусом је умногоме успорила извођење радова, али с обзиром да се због ове ситуације неће одржати МОСИ нема потребе да се жури са завршетком овог пројекта, најважније је да све што се уради буде квалитетно”, закључио је Васиљевић.

Што се тиче осталих инфраструктурних радова најзначајнији је пројекат изградње пута од Нове Вароши до центра Златара чији завршетак планиран идуће године, када ће се урадити и кружни ток на Браношевцу.

“Ово је најскупљи пројекат у нововарошкој општини за који до сада није било могуће обезбедити довољно новца. На нашу иницијативу Влада Републике Србије је одобрила средства у износу од милион евра”, прича Васиљевић.
Први човек општине Нова Варош истиче да је реч о потпуно новом путу у дужини од једног километра, ширине седам метара, који ће од Браношевца ићи кроз насеља Шанац, Милановац и Бабића Брдо, али и да је завршетак успорен такође због актуелне епидемиолошке ситуације

Васиљевић је најавио и наставак радова на путним правцима у сеоским подручјима, а најкритичнији засеоци у месним заједницама Негбина, Бела Река, Божетићи и Бистрица, добиће нове метре асфалтног пута.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova varos radosav vasiljevic infrastruktura radovi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.178.372 посета
Тренутно на сајту: 369 посетилац(a)