Предузеће Рудник добитник награде за допринос локалној заједници 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
Предузеће Рудник добитник награде за допринос локалној заједници
Trenutno na sajtu: 591       |       Podeli:
25.03.2018 | 0 коментар(а)



Јуче су у Дворани културног центра додељене "Виртус" награде за филантропију

Траг фондација уз подршку Европске уније и фондације Чарлс Стјуарт Мот сваке године додељује награде за пословне субјекте и поједнице који су на најделотворнији, најдугорочнији и најефикаснији начин подржали активности или акције које су усмерене на опште добро са циљем промоције и стимулације филантропије у Србији.


Фото: ГЗС
Независни жири ВИРТУС-а који чине Катарина Обрадовић Јовановић (Министарство привреде), Роберт Чобан (Цолор Пресс Гроуп), Ана Тоци (Савет страних инвеститора), Радојка Николић (НИРА Пресс) и Ненад Благојевић (портал “Приче са душом”) одлучио је да награду у категорији за Допринос локалној заједници у којој компанија послује додели предузећу "Рудник" и флотација "Рудник доо".


Фото: ГЗС


ВИРТУС Награда за допринос локалној заједници у којој компанија послује се додељује великој компанији са преко 250 запослених која се посебно истакла у помоћи при решавању проблема или потреба у заједници у којој послује, граду или региону, имајући свест о значају малих иницијатива и развоја локалних заједница које нису у центру збивања, при том покушавајући да им удахну нови живот и активизам.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.445.857 посета
Тренутно на сајту: 591 посетилац(a)