Пожешки одборници сутра о ребалансу буџета за 2019. 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Пожешки одборници сутра о ребалансу буџета за 2019.
Trenutno na sajtu: 315       |       Podeli:
25.12.2019 | 0 коментар(а)



Пожега – Председница СО Пожега Верица Богићевић сазвала је за четвртак 26. децембар, 26 седницу локалног парламента на чијем дневном реду

ће се наћи 33 тачке.

На почетку заседања оброрници ће разматрати одлуку о ребалансу буџета општине за текућу годину и одлуку о буџету за 2020. годину. Разматраће одлуку о изменама и допунама одлуке о локалним комуналним таксама на територији општине Пожега.

Одборници ће разматрати програм рада за ЈП „Рзав” Ариље, ЈКП „Дубоко” Ужице, ЈКП „Наш дом” Пожега, Центар за соц. рад са домским одељењем, Народна библиотека Пожега, ТО Пожега и Спортско културни центар Пожега, а разматраће и извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈП „Рзав” Ариље за период и ЈКП „Дубоко” Ужице од 1. јануара до 30. септембра. Даваће сагласност на статут и разматраће програм коришћења буџетских средстава ЈП „Рзав” Ариље.

Разматраће извештај о раду ПУ „Олга Јовичић Рита” Пожега за радну 2019/2020. годину, програм рада за наредну годину и извештај рада за 2019. годину Србија Шуме Београд, годишњи ликвидациони извештај „Дирекција за изградњу Пожега” Пожега у ликвидацији.

Пред њима на разматрању ће се наћи правилник о субвенисању трошкова комуналних услуга породицама са троје и више деце и дететом са сметњама у развоју.

Одборници ће дискутовати о извештају о извршењу буџета општине Пожега за период од 1. јануара до 30. септембра, кадровском плану општинске управе, о одлукама о измени и допуни одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2020. на територији општине.

Разматраће годишњи програм пословања ЈП „Развојна агенција” Пожега за наредну годину, годишњи план рада за 2020. и извештај о раду за текућу годину штаба за ванредне ситуације општине Пожега, другу измену и допуну програма пословања и прву измену и допуну уговора о оснивању за ЈКП „Дубоко” Ужице.

Седница локалног парламента одржаће се у великој сали Скупштине општине са почетком у 10 часова.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.463.157 посета
Тренутно на сајту: 317 посетилац(a)