Реконструкција вијадукта коначно почела 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Реконструкција вијадукта коначно почела
Trenutno na sajtu: 436       |       Podeli:
23.05.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Након неколико одлагања, радови на вијадукту на кружном путу код Саобраћајно – мaшинске школе

су коначно почели. Главни инвеститор је предузеће Путеви Србије” које је уложило нешто мање од милион евра за комплетну реконструкцију, а извођач радова су Путеви Чачак АД”. Планирано је да радови трају 100 дана, а градоначелник Чачка, Милун Тодоровић истиче да се водило рачуна о сигнализацији како би због радова биле избегнуте велике саобраћајне гужве.

„Током реконструкције саобраћај ће се из правца Ужица ка Београду одвијати уз светлосну сигнализацију једносмерно преко вијадукта и у том смеру неће бити обуставе саобраћаја. У другом смеру ће се наизменично пропуштати теретна возила и аутобуси. Путнички саобраћај ће се одвијати у улицама Раденка Јањића и Драгише Мишовића и код Словаса ће се укључивати на магистрални пут”, изјавио је Тодоровић.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић, фото: Глас западне Србије

Последња озбиљна реконструкција овог вијадукта вршена је пре девет година, Тодоровић истиче да се са овим радовима коначно добија дугорочно решење у регулисању саобраћаја у овом делу града.

„Гаранција за извођење радова је 15 година, кад се буде сагледало комплетно решење вредност пројекта ће износити пет милиона евра за рушење и изградњу новог вијадукта”, каже Тодорвић.

Током реконструкције вијадукта, неће се радити друге улице у граду како би биле избегнуте веће гужве у саобраћају.

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.146.810 посета
Тренутно на сајту: 437 посетилац(a)