Будимка избацила воћне нектаре : Од маја почиње откуп јагоде, воћарима отворена врата за сарадњу 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Будимка избацила воћне нектаре : Од маја почиње откуп јагоде, воћарима отворена врата за сарадњу
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
16.04.2021 | 0 коментар(а)



Пожега - Пожешка фабрика Будимка на тржиште је избацила воћне нектаре у паковању од једног литра, а планирају се и мања паковања намењена
Будимка избацила воћне нектаре, Фото: ГЗС

угоститељским објектима. За сада сокови Будимке могу се наћи у трговинама у овој општини, а у наредном периоду прошириће се и на остале градове у Србији, рекао је директор производње Будимке, Милан Котарац.


„Будимка класик програм обухвата воћне нектаре од јабуке, брескве, вишње, поморанџе и мешаног црвеног воћа, у паковању од једног литра у стакленој амбалажи. Сокови су доступни у трговинама на територији западне Србије, а надам се да ћемо успоставити сарадњу и са тржиштем Русије јер постоји интересовање за наше производе, каже Котарац.

Иначе, захваљујући овој пожешкој компанији, пољопривредници коначно , након дуго година имају осигуран пласман онога што производе .
„ Од маја крећемо са откупом јагоде, тако да позивам све пољопривредне произвођаче на сарадњу у сезони пред нама, додаје Котарац.

 

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


BUDIMKA SOKOVI DZEMOVI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.512.843 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)