Урош Миловановић поново брани боје Србије 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Урош Миловановић поново брани боје Србије
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
07.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Млади чачански фудбалер Урош Миловановић (18), после успешних партија пружених у Шпанији, у једној од најјачих светских

фудбалских лига, поново је позван у репрензентацију Србије, рекао је отац овог младог репрезентативца Горан Миловановић, који је такође играо фудбал у бројним европским клубовима.

Селектор националног тима до 19 година, Ненад Сакић, је за мечеве Хрватске и Србије, који се играју у Поречу 12. и 14. фебрара поново позвао овог младог фудбалера који је своје прве професионалне кораке направио у Борцу.

Поред Миловановића у напад српског тима позвани су још Струпаревић (Вест хем) и Влаховић (Фиорентина), изјавио је Горан Миловановић за агенцију РИНА.

Иначе, Урош Миловановић потекао је у фудбалском клубу Борац, одакле је отишао у ОФК Београд, а у октобру 2018. године потписао је петогодишњи уговор са шпанским Левантеом, у чијем дресу су некад наступали Драгиша Бинић и Предраг Мијатовић.

Урош је фудбалски таленат имао од кога да наследи, јер потиче из фудбалске породице где су његов отац, као и стриц Нешко Миловановић,  бранили боје чачанског Борца а затим играли и у Европи.

 

РИНА/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


levante reprezentacija milovanovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.509.748 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)