И Радуловић спрема кандидата 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
И Радуловић спрема кандидата
Trenutno na sajtu: 473       |       Podeli:
22.02.2017 | 0 коментар(а)



Лидер ДЈБ Саша Радуловић најавио је данас да ће тај покрет имати свог кандидата за председника уколико се до 4. марта Вук Јеремић и Саша Јанковић

не договоре о томе да се један од њих двојице повуче.

Пошто је могућност одустајања било ког од двојице фаворита проевропске опозиције практично искључена, извесно је да ће се и Радуловићев адут укључити у трку. Наредних дана на тај потез вероватно ће се одлучити и председник ЛДП Чедомир Јовановић, који је такође тражио договор о једном кандидату, тако да ће на проевропском опозиционом полу, како ствари сада стоје, бити најмање четири кандидата.

- До победе не може да доведе ниједан кандидат самостално - рекао је Радуловић. - Ако до договора не дође до дана расписивања избора, ДЈБ ће изаћи са својим кандидатом.

Радуловић каже да ће десет дана пред одржавање избора тражити да сви подрже кандидата који има највише шанси и да се друга два претендента повуку.

О томе ко је његов кандидат, он ни данас није желео да говори. Према нашим информацијама, то би могла да буде Мирослава Миленовић, чији се спотови слични предизборним врте на друштвени мрежама. Као могући кандидат помиње се и посланица ДЈБ Јасмина Николић.

После Радуловићевог иступа, јавности се обратио и ДС која је стао иза кандидатуре Јанковића:

- Иако се ДС никада није бавио покретом ДЈБ, њихово руководство се из очигледног неразумевања политичке ситуације бави нашом странком. Има дивних и добронамерних људи који су чланови и симпатизери ДЈБ, који не деле мишљење руководства, које не разуме ни време ни политички простор у коме се налазимо. Верујемо да ће они дати подршку Јанковићу.

Извор: Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.772.618 посета
Тренутно на сајту: 474 посетилац(a)