Данас почиње суђење Илији Глишовићу за троструко убиство 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Данас почиње суђење Илији Глишовићу за троструко убиство
Trenutno na sajtu: 326       |       Podeli:
21.09.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Суђење Чачанину Илији Глишовићу (21), који је ове године у априлу починио троструко убиство у својој породичној кући у насељу Кулиновци,

заклавши ножем свог оца Милана (57), мајку Слађану (49) и деду Сретена (87), почиње данас пред Вишим судом у Чачку.

Оптужним предлогом Глишовићу се на терет ставља да је починио кривично дело тешко троструко убиство.

Илија је након хапшења, после краћег времена проведеног у истражном затвору у Чачку, пребачен у у Специјалну болницу Централног затвора у Београду, где је под надзором лекара, а до сада је урађено више од 10 стручних вештачења.

– Од априла до данас обављено је више од десет вештачења почев од ДНК анализа, биолошких вештачења, па до анализе трагова. Испитани су и сведоци. Засад је на снази предлог мере лечења у затвореној здравственој установи, при Централном затвору – казао је Радисав Весовић, Глишовићев бранилац по службеној дужности.

На данашњем припремном рочишту, на којем ће присуствовати и окривљени Глишовић, биће предочени докази.

– Више пута сам га посетио и разговарао са њим. Због његовог здравственог стања тешко је рећи како ће се он уопште изјаснити по питању кривице. Његови одговори су конфузни, има бројне рупе у памћењу, а расположење варира од фазе до фазе. Његови одговори, као и стање у којем се налази, управо су онакви како су вештаци описали у својим извештајима – рекао је Весовић.

Поступак пред Вишим судом у Чачку ће водити судија Саша Митровић, а тужилац је Анка Брадић испред Вишег јавног тужилаштва.

ГЗС/Објектив.рс




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.129.514 посета
Тренутно на сајту: 327 посетилац(a)