„Спортске игре младих“ по други пут одржане на Златибору 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
„Спортске игре младих“ по други пут одржане на Златибору
Trenutno na sajtu: 467       |       Podeli:
14.06.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Друго издање „Спортских игара младих“ на Златибору окупило је више стотина

дечака и девојчица из читаве Србије. Најуспешнији такмичари и екипе обезбедили су учешће на финалном турниру СИМ-а у Београду.

Игре су на Краљевом тргу отворили представници СИМ-а, Спортског савеза Чајетине и Општине Чајетина, а заклетве Игара су положили чланица ФК Златибор, Александра Ружић, у име спортиста и Александра Пантовић, у име судија. Пламен игара упалила је одбојкашица Златибора, Аница Нинчић, која је прошле године била део екипе у одбојци на песку која је на међународном издању Игара у Сплиту освојила сребро.

У уличном баскету најуспешнији је био састав КК Златибор (Александар Вученовић, Данило Весовић, Миленко Жунић, Немања Љубојевић), који је у финалу са 9:7 победио Мачкат (Огњен Брковић, Вељко Станић,Милан Зорзић, Филип Јовановић).

У фудбалском двобоју домаћих екипа Комплет лепиња (Никола Милић, Саво Јеремић, Борис Вукомановић, Алекса Теофиловић, Огњен Радишић, Лука Кутлешић, Лука Младеновић, Војин Јањић, Немања Марјановић) убедљиво је славила над саставом Сирогојно (Вељко Божић, Радивоје Благотић, Ненад Павловић, Милош Бојовић, Миодраг Ковчић, Дарко Терзић, Стефан Петровић, Ђорђе Стаматовић, Стефан Чубрак, Страхиња Милић).

У игри Између две ватре и ове године била је најуспешнија екипа из Чајетине (Татјана Божовић, Тина Петровић, Јелена Марјановић, Данило Јечменица, Милош Павловић, Давид Лазаревић, Милан Смиљанић, Данило Јевремовић).

У одбојци за девојчице победу је однела екипа из Бајине Баште која је у финалу савладала домаће одбојкашице (Нинчић, Павловић, Гавовић, Љубојевић, Лојаница, Туцовић, Митровић, Терзић, Илић, Нешић, Раденовић) са 2:1 у сетовима.

У тенису је Вук Бељанин са 4:0 у финалу победио Рељу Мајдака из Новог Пазара.

У шаху су остварени следећи резултати:

2004. и млађи (дечаци):

Никола Живковић, Чајетина
Никола Миливојевић, Шљивовица
Виктор Тошић, Сирогојно

2008. и млађи (дечаци):

Вукашин Вилотијевић, Чајетина
Вук Средојевић, Чајетина
Давид Марјановић, Шљивовица

2004. и млађе (девојчице):

Јована Гудурић, Мачкат
Душанка Ђокић, Мачкат
Тања Секулић, Сирогојно

2008. годиште и млађе (девојчице):

Милица Ђокић, Крушевац
Јована Аћимовић, Чајетина
Марта Гудурић, Мачкат

У стоном тенису поредак је следећи:

Девојчице:
1. Татјана Баштовановић, Бајина башта
2. Ена Савељић, Бајина башта
3. Ана Војиновић, Шљивовица

Дечаци:
1. Дарко Челиковић
2. Андрија Костадиновић

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cajetina zlatibor sport igre mladi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.287.080 посета
Тренутно на сајту: 467 посетилац(a)