Радојевић: Број умрлих се рачуна подједнако 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Радојевић: Број умрлих се рачуна подједнако
Trenutno na sajtu: 454       |       Podeli:
21.01.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Др Алксандар Радојевић остаје при својој изјави тврдећи да је он изнео податке који су саопштени на званичном колегијуму одржаном у болници



и да се број умрлих без обзира на ком одељењу су преминули, рачуна подједнако.

“На првом јутарњем састанку који је строго чувана тајна у понедељак после Нове године је реферисано да је 55 људи умрло, а на следећем састанку после недељу дана речено је да је 60 људи умрло не прецизирајуци где како И под којим околностима. Сматрам да би такве податке требало да изнесе менадзмент болнице”, нагласио је Радојевић.

Он је такође истакао да је до овог тренутка умрло 160 људи у чачанској болници И да је палијатива једно од одељења у градској болници.

“То је одељење као И сва друга одељења. То што би могло да се прекрсти у “умираоница” то је друга ствар. Ту су пацијенти који су доведени да буду лечени. Да ли је неко морао да умре ко је легао у болницу на одређено одељење се коси са постулатима здраве памети”, рекао је Радојевић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.489.122 посета
Тренутно на сајту: 455 посетилац(a)