Отворена Емецета у Прељини 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Отворена Емецета у Прељини
Trenutno na sajtu: 338       |       Podeli:
30.05.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - У Прељини је вечерас званично отворен објекат "Емецете". У понуди је велики избор намештаја и декорације за сваки укус,

као и технике неопходне сваком савременом домаћинству.

Оперативни директор Емецете у Србији, Александар Павићевић, изјавио је да је протекла три месеца око 100 људи, даноноћно радило на реновирању објекта.

"Нудимо најбољи однос цене и квалитета. На слоган је Емецета ниске цене сваки дан. Ово је други објекат Емецете у Србији, први је у Београду, али на овај смо поносни, јер смо све кренули од нуле", објашњава Павићевић.

Фото: Глас западне Србије

Градоначелник Чачка, Милун Тодоровић, изјавио је да је у објекту Емецете у Прељини, посао добило 70 наших суграђана, додајући да све време град пружао логистичку подршку.

Купци ће у чачанском Емецета центру, као и у београдском, моћи да уживају у комплетно опремљеним ентеријерима соба где ће пронаћи инспирацију за уређење свог дома, баште, терасе, балкона, пословног простора, канцеларије…

У модерном центру, љубазни продавци ће са свим заинтересованима поделити идеје и стручне савете како да на најбољи и најповољнији начин освеже свој ентеријер и направе прави избор за сваки свој кутак.

Фото: Глас западне Србије

Поред великог паркинга испред самог центра лоцираног одмах поред кружног тока у Прељини, свим посетиоцима је обезбеђена још једна погодност - аутобуска линија компаније "Аутопревоз" која саобраћа од школе у Атеници до Емецете у Прељини.

Емецетин циљ је развој на српском тржишту и приближавање свим грађанима Србије концепта центра за потпуно опремање дома, уз велику могућност избора на једном месту и цене прилагођене куповној моћи. Циљ је да Емецета центри буду доступни потрошачима широм Србије који су захваљујући центру у Београду већ показали интересовање за нашу понуду и услуге, као и препознали квалитет и приступачне цене.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.522.396 посета
Тренутно на сајту: 338 посетилац(a)