Севојно: Проглашена изборна листа Двери, четири листе на локалним изборима 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Севојно: Проглашена изборна листа Двери, четири листе на локалним изборима
Trenutno na sajtu: 525       |       Podeli:
18.02.2018 | 0 коментар(а)



Севојно - Изборна комисије Градске општине Севојно прогласила четврту листу за локалне

изборе који ће бити одржани 4. марта, потврдио је за Глас западне Србије председник Изборне комисије Десимир Мићовић.

„Проглашена је листа „Српски покрет Двери“ коју је поднела ова партија. Комисије је усвојила листу од шест кандидата за одборнике Скупштине, која је подржана потписима 203 грађана, казао је Мићовић“.

Према његовим речима Српски покрет Двери, поднео је у петак 16. фебруара Изборној комисији Градске општине Севојно листу са шест кандидата , али провером кроз јединствени бирачки списак утврђено је да је 11 лица са списка подржало другу изборну листу, да два лица имају пребивалиште на територији друге јединице локалне самуправе, да се четири лица  не налазе у јединственом бирачком списку, два лица су подржала два или више пута изборну листу и да једно лице има невалидан јединствени матични број.

Након  тога утврђено је да недостаје још најмање четири правно ваљаних оверених изјава бирача, што значи да изборна листа садржи недостатак који је сметња за њено проглашење.

Мићовић је истакао да је подносиоцу изборне листе наложено да отклони утврђене недостатке, што је учињено, па је листа Српског покрета Двери јуче проглашена као четврта на локалним изборима у овој општини.

Иначе, рок за предају листи је истекао, а на другим по реду локалним изборима од оснивања градске општине Севојно учествоваће четири изборне листе и то:

  1. "Александар Вучић – Зато што волимо Севојно – Српска напредна странка – Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије – Партија уједињених пензионера Србије – Српска народна партија".

 

  1. „Уједињени побеђујемо. За Севојно. За Србију“,

 

  1. "Др Војислав Шешељ - Српска радикална странка"

 

  1. "Српски покрет Двери"

Иначе, Скупштина општине Севојно броји 15 одборничких места а право гласа ће имати 5.871 грађанин.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.306.676 посета
Тренутно на сајту: 525 посетилац(a)