Спортска опрема за спортисте из Прибоја 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Спортска опрема за спортисте из Прибоја
Trenutno na sajtu: 465       |       Podeli:
28.11.2021 | 0 коментар(а)



Нова Варош/Прибој – Председник Спортског савеза Србије Давор Штефанек, генерални секретар Горан Маринковић и правни

саветник и аутор Закона о спорту проф. Ненад Ђурђевић одржали су предавање територијалним спортским савезима и клубовима из Сјенице, Пријепоље и домаћина овог скупа Нове Вароши.Ова панел дискусија има за циљ да се клубовима још једном нагласе важност поштовања Закона о спорту. Увек актуелна питања била су везана за финансирање спорта у локалним самоуправама, али и искуства из петогодишње примене Закона о спорту.

– Закон о спорту се мора поштовати. Од 2016. године од доношења самог Закона, до данас желимо да свима ставимо до знања да ћемо бити ту да одговарамо на питања и вршимо едукацију свих актера спорта. На овој панел дискусији окупили смо руководства клубова као и територијалних савеза три општине и радује ме одзив. На овај начин имамо могућност да директно комуницирамо, чујемо различита искуства и упознамо могуће проблеме у пракси. На свим руководствима спортских удружења је да савесно послују, посвете се спорту, максимално се придржавају Закона и буду заинтересовани да активно учествују у дијалозима овог типа. Само активним учешћем сви заједно можемо да допринесемо развоју спорта – истакао је Штефанек.

Боравак у овом делу Србије руководство Спортског савеза Србије је искористило и да уручи спортску опрему као награду победнику Сеоских игара Спортског савеза Србије, Батковићима из Прибоја. Штефанек је уручио пакете једном од најмлађих такмичара победничке екипе.

Како је екипа Батковића победила у 2020.години, већ је освојила рукометни терен, тако да за овогодишњу победу добијају спортску опрему за такмичаре и клубове са територије општине Прибој.

ГЗС/ ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Sport oprema priboj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.422.669 посета
Тренутно на сајту: 462 посетилац(a)