Акција Покрета за децу Три плус – S.O. S. 3+ 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Акција Покрета за децу Три плус – S.O. S. 3+
Trenutno na sajtu: 378       |       Podeli:
02.04.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Покрет за децу Три плус покренуо је акцију S.O.S. 3+

koja за циљ има да помоћ у елементарним животним стварима као што су намирнице, лекови и средства за личну хигијену стигну до најугроженијих породица, посебно оних са троје и више деце јер у овим тешким временима наше мало некоме пуно значи, а сасвим довољно да бар ниједно дете не буде гладно.

Према хитности ситуације породица које су се јавиле формирана је мрежа сарадника, људи великог срца и добре воље који су свако према својим могућностима у својој општини или граду организовали прикупљање и расподелу првих пакета помоћи најугроженијима. У само једном дану S.O.S. 3+ сарадници реаговали су на терену у следећим местима: Београду, Нишу, Шапцу, Аранђеловцу, Краљеву, Врбасу, Параћину, Босилеграду, Футогу, Сурдулици, Грделици, Власотинцима, Владичином Хану и Сечњу. Пакети са храном, лековима и средствима за хигијену подељени су у 29 породица широм Србије.

Солидарност је у овом моменту једини начин да опстанемо. Одрживост многих породица у овом моменту зависи од свих нас и сада се сви заједно морамо понашати као једна велика породица.

Из Покрета за децу Три плус напомињу да су се управо родитељи са више деце у највећем броју јављали да и сами буду S.O.S 3+ сарадници који ће у својој локалној самоуправи организовати и дистрибуирати ургентну помоћ.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


POKRET TRI PLUS AKCIJA POMOC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.293.910 посета
Тренутно на сајту: 379 посетилац(a)