Трогодишњи Миле, велики човек од малих ногу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Трогодишњи Миле, велики човек од малих ногу
Trenutno na sajtu: 613       |       Podeli:
23.03.2017 | 0 коментар(а)



Љубовија - До куће шесточлане породице Радојичић, у селу Дрлаче, које је 12 километара удаљено од Љубовије, тешко се стиже.

Милена и Милан одгајају троје деце - шестогодишњег Николу, две године млађу Николину и трогодишњег Милоја. Са њима живи и бака Радмила.
Породица живи у скромним условима, али су им деца крепка, ведра и пуна духа. Мали Милоје је доказ да име у многоме одреди природу човека. Мио, ведар и насмејан Милоје плени својом харизмом.

Одрастање ових малишана подсећа на време од пре 50 и више година. Играју се на пољу, сами креирају своје игре и проналазе начине да се забаве. Живе на високим надморским висинама где је ваздух чист, храна домаћа, далеко од градске буке, рачунара и окружења које нуде велики центри.

Директор Туристичке организације Љубовија, Слађана Грујичић, каже да су малишани дружељубиви, гостољубиви, чиста срца.

"Испричали су нам како се буде уз цвркут птица, међусобно друже, доста времена проводе у природи и са домаћим животињама. И сад се сами запитајте ко је срећнији да ли деца у градовима која расту уз рачунаре, где дружење губи на значају или ови мали крепки горштаци који живе у природи, у складу са њом. Задовољни су са тако мало тога, увек спремни да се поиграју са нама и попричају о својим љубимцима и животињама које узгајају у домаћинству", истиче Грујичић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.173.510 посета
Тренутно на сајту: 613 посетилац(a)