Велимир Илић: Мијаиловића не нападам, он је добар лимарчић и то треба да остане 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Велимир Илић: Мијаиловића не нападам, он је добар лимарчић и то треба да остане
Trenutno na sajtu: 733       |       Podeli:
19.06.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Немогуће је да власт не може да открије ко загађује Лупњачу, немогуће да власт
Председник Нове Србије Велимир Илић, фото: ГЗС

не сме да изађе у јавност и каже да ове године неће бити купачке сезоне, формирају некакве радне групе да открију ко је загађивач, а инспекцијске службе не раде свој посао, саопштио је председник Нове Србије, Велимир Илић, на данашњој редовној конференцији за новинаре у Скадарској улици у Чачку.

Илић је истакао да је незамисливо да координатор владајуће странке за Ивањицу и Лучане буде човек из Панчева, додајући да њега лично народни посланик Остоја Мијаиловић стално оптужује и напада:

„Ја га не нападам, ја њега ценим и поштујем, али он је добар лимарчић и то је требало да остане. Он никад није видео кошаркашку лопту до 30 године, гром је гађао у халу јер идиоти воде кошарку. И бог је окренуо наопако, видите да нас потопи вода. И он се сад буни што га прозивам. Па не прозивам га, он мене и не интересује, али не може он да кадрује, да доводи секу, бату, пријатеља, рођака, синовца, брата од стрица, људи хајде да пустимо тог лимарчића да постави целу гарнитуру, не требају нам избори. Не може сад да купи тај лимарчић Лав телевизију и да седи цео дан да нам прича. Замислите да сад сви купимо по телевизију и седимо и радимо посао. Морамо да имамо ваљда неки општи интерес. Неопходан је један општински медиј.”

Фото: ГЗС

Илић је затим додао:

„Лепо је доћи на власт и победити, али та еуфорија траје пар месеци. Међутим, после морају да се засучу рукави. Дошао је период да се положе рачуни. Питам колико је људи запослено ван општине и јавних предузећа.”

Заменик шефа одборничке групе у Скупштини града Чачка, професор др Мирослав Спасојевић осврнуо се на проблем загађења животне средине што, како је рекао, узрокује климатске промене и урушава здравље становништва и један је од основних разлога повећања и наглог развоја малигних обољења.”

Заменик шефа одборничке групе НС проф. др Мирослав Спасојевић, фото: ГЗС

„Власт на чијем је челу била НС препознала је овај проблем и зато су пре 15 година предложили адекватне мере за сузбијање загађења. Тадашња локална самоуправа извршила је потпуну гасификацију града, изграђена је нова топлана на гас а остале су реконструисане и прешле су са коришћења чврстих горива на гас, што је резултирало смањењем загађујућих супстанци у ваздуху и побољшало квалитет живота грађана Чачка. Измештен је саобраћај из центра града и за то су обезбеђена значајна средства за изградњу два моста на Морави, дела Улице 10, продужена је улица Авенија липа и спојена са кружним путем. Политика садашње власти своди се на усклађивање интереса крупног капитала, а занемарује урушавање животне средине.”


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova srbija velimir ilic kzn cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.024.626 посета
Тренутно на сајту: 734 посетилац(a)