Донета Одлука о изради плана детаљне регулације за тунел испод превоја Кадињача 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Донета Одлука о изради плана детаљне регулације за тунел испод превоја Кадињача
Trenutno na sajtu: 1285       |       Podeli:
14.12.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Градско веће је на данашњем 60. заседању утврдило је предлоге одлука о изради планова детаљне

регулације и то за тунел испод превоја Кадињача, на деоници државног пута Дуб - Дубци и за улицу Страхињића Бана, као и о изменама и допунама плана генералне регулације „Севојно“ који се односи за део локације Бојовића воденица.

Прихваћени су програми пословања за 2018. годину које су израдили „Биоктош“, „Водовод“, „Велики парк“, „Стан“, „Нискоградња“ и „Дубоко“.

Градско веће је донело наредбу којом је утврђен оперативни план одбране од поплава за подручје града Ужица за воде II реда у 2017. години.

Сагласност је дата Туристичкој организације Ужице да може променити цене улазница за посету Потпећкој пећини. Цене улазница нису мењане од 2012. године и сада су одређене у следећим износима: за појединачне посете одраслих са 200 на 300 динара, појединачне за децу са 150 на 200, док ће групне улазнице за одрасле коштати 240 уместо досадашњих 160 динара, а групне за децу 170 уместо 120 динара. Нове цене примењиваће се по почетку сезоне рада 2018. године.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.974.278 посета
Тренутно на сајту: 1285 посетилац(a)