Љујић: Треба кренути у израду пројеката за санацију водовода у Ужицу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Љујић: Треба кренути у израду пројеката за санацију водовода у Ужицу
Trenutno na sajtu: 225       |       Podeli:
02.12.2016 | 0 коментар(а)



Ужице - Након седнице скупштине града Ужица на којој у дневни ред нису уврштени предлози демократа и покрета Двери о информацији



о квалитету пијаће воде и ваздуха и након што су демократе напустиле седницу. Демократска странка и Либерално демократске партије су оцениле рад владајуће СНС и председника скупштине Бранислава Митровића као велику дозу самовоље и гушења демократије. Митровић наводи да су саопштења прилично политички обојена и да он поступа по пословнику

Директор ЈКП "Водовод", Душко Љујић рекао је да је прва прелиминарна процена да би реконструкција цевовода могао коштати неких 1,2 милиона евра.

"Када се буду урадили сви пројекти онда ће се знати да ли ће они коштати мање или више.Прва ствар коју морамо у оквиру Водовода да урадимо јесте да кренемо у израду пројеката за санацију, који ће показати који начин санације ће бити најприхватљивији", каже Љујић.

Он је додао да ће највероватније се ићи на етапну реконструкцију.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.135.975 посета
Тренутно на сајту: 225 посетилац(a)