Почела Мала школска олимпијада у Новој Вароши 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Почела Мала школска олимпијада у Новој Вароши
Trenutno na sajtu: 415       |       Podeli:
24.04.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош- Данас је на падинама Златара отворена “Мала школска олимпијада”.
Фото: РИНА

 На два импровизована полигона, у три дисциплине надметало се скоро 500 основаца у једној од најмасовнијих дечијих манифестација у Златиборском округу, која се пету годину за редом одржава.
Директорка  ОШ школе “ Добросав Добрица Рајић "  из Бистрице Милада Драгашевић поздравила је учеснике и поручила да не дозволе да их савремене технологије и друштвене мреже одвајају од спорта, природе и активности .
“Рана научна истраживања показују да бављење спортом код деце подстиче одговорно социјално понашање, бољи школски успех, усвајање моралних вредности и навике здравог живљења. Учешће у екипном спорту учи децу тимском раду, самодисциплини,одговорности, толеранцији и другарству, развија вештине суочавања и савладавања проблема , учи истрајности и поштовању ауторитета, развија радне навике и јача карактер, самопоштовање и самопоуздање”, рекла је Милада Драгашевић за РИНУ.  Она је такмичарима пожелела да буду фер играчи.


Фото: РИНА

Председник Спортског савеза Србије, Љубивоје Вранић поздравио је учеснике спортисте и родитеље који су својим присуством дали  подршку  “ Малој школској олимпијади “ која најављује 57 МОСИ игре које ће бити одржане 2020 године, а мештани овог краја имаће прилику да се покажу као добри домаћини.


Фото: РИНА

Иначе, због свечаног дефилеа, у општини Нова Варош  на снази ће бити посебан режим саобраћаја, у времену од 15 и 45 до 16 и1 5 биће затворени делови улица Николе Тесле, Светог Саве, Kарађорђеве, Солунских бораца и Зорана Ђинђића.



Агенција РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Olimpijada Nova Varoš Zlatar

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.438.523 посета
Тренутно на сајту: 416 посетилац(a)