Још један јавни позив за привреднике за учешће у енергетској санацији стамбених објеката 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Још један јавни позив за привреднике за учешће у енергетској санацији стамбених објеката
Trenutno na sajtu: 872       |       Podeli:
29.08.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - Град Ужице у сарадњи са Министарством рударства и енергетике расписао је још један јавни позив
Фото: ГЗС

који се односи на суфинансирање мера енергетске санације стамбених објеката на територији града Ужица.

Према речима градске већнице за заштиту животне средине, енергетску ефикасност и туризам Наде Јовичић, овај јавни позив се односи на привредне субјекте који ће учествовати у енергетској санацији и то за мере енергетске санације у домаћинствима предвиђене Правилником о суфинансирању енергетске санације, породичних кућа и станова путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи и термостатских вентила и делитеља топлоте.

“За овај позив планирано је укупно 10 милиона динара од чега је Министарство рударства и енергетике издвојило 5 милиона а град Ужице исто толико. За меру набавке и уградње соларних панела опредељено је 8 милиона а за унапређење система грејања 2 милиона динара. Циљ спровођења мере енергетске санације путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређења термотехничких система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља је унапређење енергетске ефикасности и повећано коришћење обновљивих извора енергије у домаћинствима на територији града Ужица”.

Јавни позив за све привредне субјекте отворен је до 9. септембра текуће године а сва потребна документација доступна је на званичној интернет страници града Ужица.

Пријаве се предају лично у канцеларији број 9 Градске управе за урбанизам и имовинско правне послове или путем поште. Домаћинства која остваре право на суфинансирање могу набавити добра или услуге искључиво од привредних субјеката изабраних путем овог јавног конкурса.

 

 

ГЗС/Сајт града Ужице




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice subvencije javni poziv

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.016.756 посета
Тренутно на сајту: 873 посетилац(a)