Јазавци опседају општину Нова Варош, неколико њих населило се у сам центар 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Јазавци опседају општину Нова Варош, неколико њих населило се у сам центар
Trenutno na sajtu: 519       |       Podeli:
19.06.2021 | 0 коментар(а)



Нова Варош – Већ десетак дана становници општине Нова Варош који живе у ширем центру града
Јазавци харају општином Нова Варош, фото: РИНА

суочавају се са несвакидашњим проблемом. Њиховим улогама свакодневно шпарта неколико јазавац, што код њих буди страх. Иако су у питању животиње које се највише крећу ноћу, виђали су их и преко дана како претрчавају улицу, преноси агенција РИНА.

"Страх нас је да не нападну неко дете. Незвани гости су највероватније из златарских врлети у потрази за храном се доселили у круг затворене фабрике “Слога”, одакле “патролирају” центром града", кажу Нововарошани за РИНУ.

О несвакидашњим посетиоцима ове планинске варошице, обавештено је локално Ловачко удружење, чији је задатак да брине о дивљачима, али и полиција.

"Реч је о одраслим јединкама, од 15 до 20 кг тешке. Мислим да су јако опасне животиње због својих канџи и зуба, што нам улива страх, нарочито бринемо за своју децу. Oбавестили смо Ловачко удружење од којег очекујемо да реагује и да ухвати дивље животиње, а звали смо и полицију", прича мештанин Нове Вароши, чија кућа се налази недалеко од фабрике „Слога”.

Нововарошани се надају, брзој реакцији челника ловачког удружења, и апелују на њих да уклоние дивљач са градских улица, како би поново деца могла безбрижно да се играју.

РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


JAZAVCI NOVA VAROS

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.110.145 посета
Тренутно на сајту: 520 посетилац(a)