Стаматовић: Ненародној влади под прозоре 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стаматовић: Ненародној влади под прозоре
Trenutno na sajtu: 494       |       Podeli:
18.05.2017 | 0 коментар(а)



Чајетина - Пошто државне распикуће из владе очигледно имају намеру да нас натерају на колективно иселење да би златиборске природне ресурсе

и нашу дедовину поклонили мистериозним арапским инвеститорима и њиховим пајтосима, "комплетним идиотима из врха власти у Београду", сутра долазимо у престоницу, ненародној влади под прозоре, а позивамо и Београђане и све грађане Србије да нам се, у 14 сати, придруже испред Цркве светог Марка, одакле ћемо се спустити у Немањину, рекао је председник општине Чајетина, Милан Стаматовић.

Чајетинци захтевају да представнике ове општине сутра приме надлежни за "случај гондола" у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, а сходно Закону о доступности информација од јавног значаја, упутили су и захтев Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре да представницима ове локалне самоуправе, омогући увид у комплетну документацију, приложену у случају издавања грађевинске дозволе за пројекат "Београд на води", да би се уверили да ли је и његовог за тајновитог инвеститора  важила иста процедура за добијање грађевинске дозволе.

"Ми бранимо целу Србију, од Хоргоша до Драгаша, од покушаја класичне окупације и отимачине од стране мистериозних страних и домаћих тајкуна и квазиинвеститора. Сутра стајемо и на чело фронта против примене погубног Споразума о стабилизацији и придруживању са Европском унијом који се односи на дозволу странцима да, већ од 1. септембра, могу да купују нашу земљу, нашу дедовину и очевину! Ако бисмо то дозволили, постали бисмо земља беземљаша и зато - не дамо Вучићу да нас, под маглом "отварања европских поглавља" дарује својим налогодавцима из Брисела", истакао је Стаматовић.

На писарници зграде министарстава у Немањиној ће "заборавном" Министарству грађевинарства бити уручен списак десетина килограма докумената која је, последњих година, ова локална самоуправа предала тој адреси ради добијања грађевинске дозволе за гондолу, а затим ће Министарству пољопривреде и животне средине бити предат званични приговор на покушај беспризорног отимања више од трећине територије општине Чајетина, под фирмом формирања "Парка природе".

Због саучесништва у овом "правном терору" над "слободном територијом Златибора", на портирници Владе Србије Чајетинци ће предати захтев за смену министарки Зоране Михајловић и Неле Кубуровић, и државних секретарки Стане Божовић и Александре Дамњановић, ако се утврди да "Београд на води" и остали слични пројекти немају комплетну регуларну документацију.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.396.278 посета
Тренутно на сајту: 494 посетилац(a)