Традиционално, шесто по реду, Вече Копаоника одржано у Београду 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Традиционално, шесто по реду, Вече Копаоника одржано у Београду
Trenutno na sajtu: 348       |       Podeli:
21.11.2018 | 0 коментар(а)



У сусрет отварању зимске сезоне, у Београду је у уторак 20. новембра одржано традиционално Вече Копаоника.

Јавно предузеће Скијалишта Србије, хотел Краљеви чардаци, хотел Путник и Супернова Травел окупили су на једном месту заљубљенике у зиму, снег и скијање и позвали их да ни ове зиме не пропусте Копаоник, где их очекује 150 дана најбољег зимског провода, врхунски хотели, одлично припремљене стазе, неограничен избор садржаја и низ занимљивих манифестација током целе сезоне. Више од 200 званица, међу којима и познати скијаши и љубитељи Копаоника, уживали су у београдском ресторану Саванова.

Тим поводом, директор предузећа "Скијалишта Србије", Дејан Ћика, истакао је да су "Скијалишта Србије" потпуно спремна за почетак нове скијашке сезоне.

,,У ски центру Копаоник системи за вештачко оснежавање су пуштени у рад и припремају се стазе за почетак сезоне. У првој фази оснежавају се стазе Караман гребен, Мало језеро, Крст и Долина спортова, како би се скијалиште што пре пустило у рад. За ову сезону, ради се дупли ски лифт на Мариним водама, изграђене су нове стазе у дужини од 2км на локацији Гвоздац, направљен је нови део стазе ка Панчића и Дубокој, а од ове зиме скијаши ће имати још једну ноћну стазу на Панчићевом врху. Поред тога, премештен је ски лифт са локације леденице ка викенд насељу, где је направљена стаза и паркинг, што ће у великој мери растеретити гужве у центру. Посетиоци ће ове зиме имати још једну атракцију на располагању, у питању је такси табач.“, рекао је Ћика и нагласио да је интересовање скијаша изузетно велико, што је показало повећање продаје ски карата у претпродаји за 25 посто у односу на преходну годину.

Директорка маркетинга Весна Констадиновић истакла је да госте који се редовно враћају у Краљеве чардаке очекују бројне новине.

,,Трудимо се да сваке сезоне имамо нове садржаје и да додатно обогатимо понуду у нашим ресторанима и баровима. Ове године је почела са радом дечија Аqуа СПА зона, што нас дефинитивно издваја као хотел са најбољом породичном понудом на планини”, истакла је Костадиновић.

Она је навела да када је реч о пакетима које овај хотелски комплек нуди, посебно издваја аранжман у трећој недељи децембра ,,Планина само за вас", који обухвата полупансион, коришћење СПА&Wеллнес центра, ски пас, као и гратис школу скијања и ски опрему. Цена пакета је 290Е/5 дана и 350Е/7дана. Поред овог, из Чардака најављују богат програм током целе зиме, са посебним акцентом на целодневну дечију анимацију, а за Нову годину госте ће, уз одличан звук, забављати Тања Бањанин.

Хотел Путник Копаоник улази у зимску сезону у новом руху. Комплетно реновиран и категорисан са 4 звездице отвара врата свим гостима 1. децембра. Хотел располаже са удобних 116 јединица, оплемењених дрветом и планинским амбијентом, од којих је гостима на располагању: 83 стандардних соба, 13 породичних соба, 6 елегантно опремљених апартмана као и Супериор Вила Путник која у склопу хотела пружа 14 луксузних опремљених соба. Госте очекују богати додатни садржаји: Wеллнесс&Спа центар, пансионски ресторан, лоббy бар, играоница за децу, фитнесс центар, конгресни центар, сала за састанке, скијашница, вишенаменски отворени терени, паркинг, банкомат и сувенирница.

„Задовољни смо тренутним интересовањем гостију за хотел. Најтраженији термини су за сада два термина за СкиОпенинг као и период око Нове године. Такође бих напоменуо и да имамо јако великог интересовања у фебруару за дечији распуст“, истакао је генерални директор Милосав Дуњић.

Супернова травел послује дуже до 10 година и позиционирана је као тржисни лидер за зимске и ски дестинације. Сваке године шири палету производа и тиме стиче све већи број задовољних клијената. У Супернови истичу да је Копаоник друго име агенције па је понуда аранжмана и услуга на највишем могућем нивоу. Са преко 40 смештајних објеката, више хиљада кревета, више од 100 лиценцираних инструктора, ски опрема која се нуди на 4 локације, више од хиљаду комплета ски опреме нове генерације, Супернова путницима омогућава идеалан одмор по свачијом мери. Пажљиво бирани капацитети, пријатељски однос са пословним партнерима и домаћински начин пословања учинили су да Супернова може да одговори и на најспецифичније захтеве клијената.

Како је зимски туризам врло зависан о временске услове врло смо задовољни цињеницом да Копаоник већ дужи низ година има сву потребну инфраструктуру за оснежавање, уређење и одржавање скијалишта, те нам такви услови одговарају да послујемо јос успешније, а нашим клијентим гарантујемо квалитет одмора као у најпрестижнијим европским ски центрима.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


skijalistasrbije vecekopaonika beograd

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.468.258 посета
Тренутно на сајту: 349 посетилац(a)