Обрадовић: Бојкотујемо изборе, у опозицији су нормални људи 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Обрадовић: Бојкотујемо изборе, у опозицији су нормални људи
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
22.08.2019 | 0 коментар(а)



Председник СП Двери Бошко Обрадовић гостујући у емисији „Интервју” медијске куће „Центар”, говорио је о прекиду разговора
Лидер СП Двери Бошко Обрадовић, фото: ГЗС

опозиције и позиције који су вођени на Факултету политичких наука у вези изборних услова за предстојеће републичке изборе.

„Оно што не могу да прихватим јесте да учествујем у фарси, да будем икебана у неком Вучићевом ријалити шоу у коме он глуми да излази у сусрет опозицији, а заправо не пада му на памет да испуни ништа од захтева опозиције”, рекао је председник СП Двери, Бошко Обрадовић образлажући зашто он и његов колега из Савеза за Србију, потпредседник Народне странке, Мирослав Алексић, су изашли пре краја састанка на коме су представници СНС-СПС режима, опозиције, НВО сектора и еснафска новинарска удружења, у понедељак 19. августа на Факултету политичких наука (ФПН), разговарали о слободи медија у Србији.

Обрадовић је даље навео да су разлози његовог појављивања на овим разговорима са позицијом били ти што је хтео да јавности покаже да су људи из опозиције нормални људи који желе једно мирно конструктивно завршење кризе у Србији, које траје већ више од девет месеци, од почетка протеста „1 од 5 милиона људи”, који се дешавају широм српске државе, кроз један обавезујући документ, иза којег би стао и режим и опозиција, а који би потписале обе стране обезбеђујући тако услове за фер и поштене за предстојеће републичке изборе који треба да се одрже почетком пролећа идуће године.

ГЗС / Двери.рс

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.516.470 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)