Дневник западне Србије препородио медијску сцену региона 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Дневник западне Србије препородио медијску сцену региона
Trenutno na sajtu: 553       |       Podeli:
21.03.2017 | 0 коментар(а)



Чачак, Ужице - Дневник западне Србије за неколико месеци од покретања постао је најгледанија информативна емисија западне Србије.



Покренут је 15. новембра као пројекат Гласа западне Србије и емитера Лав телевизије.

,,Упркос бројним проблемима у којима се налазила телевизија Лав заједно са колегама из Ужица, Пријепоља, Прибоја, Косјерића, Бајине Баште и Сјенице успели смо да за само неколико месеци направимо прави бренд који ужива све веће поверење гледалаца овог дела земље“, каже Гвозден Николић власник продукције Глас западне Србије која је оснивач Дневника.

Телевизија Лав је недавно продата, а према речима старо-новог директора Ранка Станковића рачун ове куће који је био у блокади 4,5 године за износ од 9,2 милона динара до краја седмице биће деблокиран.

,,Телевизија улази у нову еру пословања. Поред студија у Ужицу закупили смо простор и саградили још један студио у Чачку. Мислим да је менаџмент расположен да настави сарадњу и са Гласом западне Србије чији је Дневник западне Србиje који смо заједнички покренули. Тај дневник препородио је учмалу медијску сцену у овом региону и мислим да нема разлога да се не настави”, каже Станковић.

Погледајте синоћње издање Дневника




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.171.271 посета
Тренутно на сајту: 552 посетилац(a)