Нерешено у Лучанима, Младост – Партизан 1 : 1 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нерешено у Лучанима, Младост – Партизан 1 : 1
Trenutno na sajtu: 405       |       Podeli:
01.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - У 18. колу Суперлиге Србије у Лучанима Младост и Партизан одиграли су нерешено 1 : 1.

Младост је повела у 83. минуту преко Павловића, али је Ивановић у другом минуту надокнаде изједначио.

„Утакмица је била изузетно борбена и квалитетна с обзиром на квалитет терена, али и квалитет противника. Мислим да је резултат најреалнији,  до првог гола на утакмици мислим да смо доста добро контролисали меч, имали пар изгледних ситуација“, казао је тренер ФК „Партизан“ Зоран Мирковић.

Тренер ФК „Младост“ Ненад Миловановић се сложио са колегом Мирковићем  да је утакмица била пре свега борбена, с обзиром да се играло на терену на ком је 48 сати падала киша а потом снег.

„Потрудили смо се да будемо добри домаћини,  да направимо терен како доликује теренима Супер лиге и мислим да смо успели прилично,  али је ипак био тежак за игру“, казао је Миловановић.

Коментаришући утакмицу Миловановић е рекао да су зналиодакле им прети највећа опасност.

„ Затворили смо улазак Пантића унутра,  где је најопаснији са левог бока и Закарића, мислим да смо успели да затворимо квалитетне лопте према Николићу и према Карду. Партизан је имао неких ситуација где је могао да нас угрози, али и ми смо имали такође добре ситуације. Умор и пад концентрације нас је омео да узмемо сва три бода.  Ипак када све сумирам мислим да је нерешен резултат био најреалнији“, закључио је тренер Младости.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani mladost partizan fudbal utakmica nereseno

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.813 посета
Тренутно на сајту: 406 посетилац(a)