Заплењена дрога у три општине Златиборског округа 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Заплењена дрога у три општине Златиборског округа
Trenutno na sajtu: 484       |       Podeli:
01.06.2017 | 0 коментар(а)



Ужице - Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу поднеће кривичну пријаву против двадесетшестогодишњег мушкараца из Београда,

због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштеноје из ПУ Ужице.

Криминалистичка полиција је на аутобуској станици на Златибору, у флашици јогурта, коју је држао осумњичени пронашла 3,48 грама амфетамина, 1,14 грама хероина и 3,17 грама биљне материје налик на марихуану.

Полиција ће и против тројице мушакараца са подручја Ужица, Пожеге и Чајетине поднети кривичне пријаве, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

У претресу стана двадесеттрогодишњег мушкарца у Ужицу, пронађено је 3,63 грама биљне материје налик на марихуану и 1,57 грама прашкасте материје за коју се сумња да је спид.

На улици у Пожеги, полиција је код двадесетпетогодишњег мушкарца пронашла 1,3 грама биљне материје налик на марихуану, а приликом претреса његовог стана још 5,3 грама исте материје, упаковане у три кесице. Такође, на улици у Чајетини, код деветнаестогодишњака је пронађен смотуљак са око 0,70 грама материје за коју се сумња да је марихуана.

О догађајима су обавештена надлежна тужилаштва.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.283 посета
Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)