Дом здравља обнавља возни парк 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
Дом здравља обнавља возни парк
Trenutno na sajtu: 332       |       Podeli:
24.11.2017 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Дом здравља Горњи Милановац наставља са процесом обнове возног парка.

Милија Костић, директор фирме Интерауто-Трејд из Прељине, донирао је путничко возило Дому здравља Горњи Милановац.

Председник општине Дејан Ковачевић угостио је Милију Костића и Александра Чивовића, вршиоца дужности директора Дома здравља, са којима је разговарао о будућој сарадњи.

Општина Горњи Милановац и Дом здравља су наши традиционални купци већ дужи низ година и како знамо да је Дом здравља у мало тежој материјалној ситуацији, желимо овим гестом да допринесемо обнови возног парка и да будемо пример и другим компанијама да учине исто. У питању је возило Опел Корса, које је потпуно ремонтовано пре него што смо га поклонили Дому здравља“, рекао је Милија Костић.

Дом здравља располаже са двадесет и два возила, од којих су девет спремна за расходовање. С обзиром да покривамо град и 62 села на територији општине Горњи Милановац, имамо недостатак возила. Планирамо да у 2018. години купимо пет или шест мањих возила, попут овог возила које је донирано, као и комби возила. Возило Хитне помоћи свакодневно вози пацијенте на зрачење у Крагујевац, и за ту намену користимо једно возило које је 12 година старо. Такође, свакодневно се превози до 10 лица на дијализу у Чачак, тако да су нам нова возила неопходна. Служба Хитне помоћи има два санитетска возила која су у потпуности опремљена опремом за реанимацију. Неопходно нам је теренско возило за приступ неприступачним теренима“, истакао је вршилац дужности директора Дома здравља Александар Чивовић.

Директор Чивовић захвалио се господину Костићу јер је препознао потребу за набавку возила за Дом здравља. Позвао је и друге привреднике и власнике ауто салона да, уколико су у могућности, следе пример господина Костића, а на опште задовољство свих корисника здравствених услуга које пружа Дом здравља.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.110.369 посета
Тренутно на сајту: 333 посетилац(a)