Три деценије Унипромета: светска, а српска и чачанска фабрика 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Три деценије Унипромета: светска, а српска и чачанска фабрика
Trenutno na sajtu: 445       |       Podeli:
06.09.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Унипромет данас прослављава три деценије постојања, израстао је у компанију нових технологија, искусних стручњак,



поузданог партнера једном речју компанију будућности. Постао је бренд који поставља стандарде и утире путеве развоја читаве индустрије. А све је почело давне 1989. године када је скроман домаћин из Вранића одлучио да своје снове преточи у стварност.

Преко 20.000 квадрата затвореног и 11 хектара отвореног фабричког простора поседује Унипромет

Милисав Новичић оснивач Унипромета почео је у изнајмљеном простору са четири запослена када је кренуо са трговином црне металургије. Преломни тренутак је одлука да се започне са производњом челичних заштитних ограда за путеве.

Новичић, дубоко свестан ушао је у свет оштре конкуренције, са технолошки и нфраструктурно скромним ресурсима. Али себи није дозволио један луксуз, да одустане. Навикнут на тежак и марљив рад сву енергију и знање усмерио је ка пројектованом циљу. Асортиман се ширио, број клијената је растао а тржиште Србије је постајало мало.

Само у једној години у погону Унипромета се преради 60.000 тона челика

Данас Унипромет поседује преко 20.000 квадрта затвореног и 11 хектара отвореног простораа, фабрике у Чачку и Краљеву, 60 одсто производње пласира у 25 земаља. Поседује сопствени погон за топло цинковање, возни парк и развојни центар.

Иницијална и основна делатност компаније је остала иста, производња заштитиних ограда за путеве и мостове, али је почетак производње различитих челичних конструкција, показао да су могућности и потенцијал компаније много већи. Врхунски квалитет је заједнички именитељ комплетног програма.

Младни и вредни део су Унипромет породице

Унипрометову породици чине запослени, чији број се повећао са четири на 474, и сваког дана расте, јер данас уз родитеље раме уз раме стају деца, 15-оро њих им се већ придружило.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.112.378 посета
Тренутно на сајту: 445 посетилац(a)