Златибор представио летњу туристичку понуду туристима из Црне Горе 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Златибор представио летњу туристичку понуду туристима из Црне Горе
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
27.05.2017 | 0 коментар(а)



Туристичка организација Златибор кренула је у промотивну кампању пред предстојећу летњу туристичку сезону. Црна Гора је прва у низу

презентација Златибора у земљама у окружењу, а наставак промотивне кампање очекује се у Босни и Херцеговини, Румунији, Македонији и другим земљама региона.

Представници црногорских медија и туристичких агенција имали су прилику да се упознају са туристичком понудом Златибора за предстојећу сезону, као и са новим садржајима који ће у наредном периоду значајно допринети развоју туризма и разноврсности туристичких садржаја.

Представљена је туристичка понуду планине: велике смештајне капацитете високих категорија, уређене локалитете и излетишта, пешачке и бициклистичке стазе, авантура парк, и упознали их са неким од најважнијих пројеката који ће унапредити квалитет боравка на Златибору као што су изградња тематског Дино парка,Гондоле која ће повезивати центар Златибора са Торником и Омладинско-културног центра.

Туристичка организација Златибор велику пажњу посвећује представљању туристичке понуде у Црној Гори, јер традиционално, гости из ове земље чине значајан проценат укупног броја туриста који посећују ову дестинацију. Према статистичким подацима из претходне године забележен је пораст броја посетилаца из Црне Горе, а овакав тренд очекује се и у наредној сезони.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.494.739 посета
Тренутно на сајту: 399 посетилац(a)